Şefika-Hasan Ateş İlkokulu

Vizyon: Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Şefika Hasan Ateş İlkokulu; Türk Milli Eğitiminin yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını kurumun imkanlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, Çağdaş, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, vatanını ve ulusunu seven, ilerici, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, Türkçeye hakim, özgüveni yüksek mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14,0.25
Isınma: KÖMÜR-KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sefikahasanatesilkokulu.meb.k12.tr

Adres - CANKURTARAN MAH. F.SULTAN MEHMET CAD. ŞEFIKA HASAN ATEŞ ILKOKULU BLOK NO 18/1 PAMUKKALE / DENİZLİ

Yerleşim Yeri - YAKLAŞIK 2000 NUFUSLU MERKEZE BAĞLI MAHALLEDİR.

Ulaşım ŞEHİR İÇİ MİNÜBÜSLERİ, BELEDİYE DENETİMLİ TOPLU TAŞIM ARAÇLARI, CANKURTARAN ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERİ VE 14/1 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Denizli İli, Pamukkale Merkez İlçesine bağlı Cankurtaran Mahallesinde bulunmaktadır. Denizli´ye 20 km. uzaklıktadır.